b...bagci
Berke BAĞCI
Aktif Öğrenci
Karizma : 109
|
 |
« Yanıtla #40 : Eylül 16, 2007, 09:23 » |
|
herşey için önce doğsam bende teknolojik orgu keşfederdim çok harika bir site daha bin tane söylücek kelimem var 15 saat sadece bu sitede kaldım
|
|
|
|
|
|
Ağlıyorum sevgili ağlıyorum...
Elimde bıçak aklımda sen...
Sanmaki sana ağlıyorum...
Mutfakta soğan doruyorum;D
|
|
|
öğretmen
Süper Üye
Karizma : 94
Bulut_Ilgaz
|
 |
« Yanıtla #41 : Eylül 16, 2007, 11:18 » |
|
son zamanlarda siteye bakamıyorum.yaz tatili sebebiyle. ama söylemek istediğim okadar çok şey varki. en son yaptığımız teknoloji tasarımı seminerinde (sanırım bütün illerde yapılmıştır) şunu anladım ki bu site bizim ana kaynağımız olmuş.orda anlatılanları,tartışılanları,örnekleri,ders adına tüm bilgileri zaten biz bu siteyle tanıştığımız andan itibaren biliyormuşuz.bu çok güzel. bu kadar başarılı,araştırmacı ve paylaşıma açık bir forumun üyesi olduğum için çok mutluyum.ve bütün emeği geçen arkadaşlarıma adminlere gönülden teşekkür ediyorum.ve elimden bu site için çokk daha fazla şeyler gelsin istiyorum.bunun içinde çalışacağım.
|
|
|
|
|
|
İnsanların türkülerigüzel,kendilerinden
kendilerinden umutlu, kendilerinden kederli, daha uzun ömürlü kendilerinden. Sevdim insanlardan çok türkülerini. İnsansız yaşayabildim türküsüz hiçbir zaman. Hiçbir zaman beni aldatmadı türküler de. Türküleri anladım hangi dilde söylenirse söylensin. Bu dünyada yiyip içtiklerimin, gezip tozduklarımın, görüp işittiklerimin, dokunduklarımın,anladıklarımın hiçbiri, hiçbiri, beni bahtiyar etmedi türküler kadar... Nâzım HİKMET
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #41 : Eylül 16, 2007, 11:18 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
b...bagci
Berke BAĞCI
Aktif Öğrenci
|
 |
« Yanıtla #42 : Eylül 16, 2007, 13:27 » |
|
söylemek isteğin büssrü şey varsa söyleyebilirsin:D
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #42 : Eylül 16, 2007, 13:27 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
pelindeniz
Aktif Üye

Karizma : 8
Konu Sayisi: 3
|
 |
« Yanıtla #43 : Eylül 16, 2007, 14:29 » |
|
Hocam öncelikle böyle bir site kurduğunuz için ve bilgilerinizi bizimle paylaştığınız için çoook teşekkürler.Dersle ilgili değişiklikleri duyduğumda ne yapacağımı ,nasıl işleyeceğimi tam olarak bilemiyordum.İnternete girip de sizleri bulduğuma çok sevindim.Bu dersi sizlerin farklı görüşleri,paylaşımları sayesinde çok daha güzel işledim.Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
b...bagci
Berke BAĞCI
Aktif Öğrenci
|
 |
« Yanıtla #44 : Eylül 16, 2007, 14:35 » |
|
bu teknolojik org sitesini sevdim ama teknolok.neti sevmedim
|
|
|
|
|
|
|
|
|
tubacennet
tubacennet
Moderatör
Karizma : 120
|
 |
« Yanıtla #45 : Eylül 16, 2007, 17:43 » |
|
bu siteyi seviyorum çünkü; paylaşımlar çok güzel ve samimi.. bir senedir dersimle ilgili başka sitelere bakmaya hiç ihtiyaç duymadım bile emeği geçen herkese teşekkürler..
|
|
|
|
|
|
*GÜMEF AEK 2005
|
|
|
ozdecan
Aktif Öğretmen
Karizma : 108
|
 |
« Yanıtla #46 : Eylül 16, 2007, 18:11 » |
|
ayyy bu sitedeki oyunlarıda seviyorum.. pc başına oturunca zamanım hep burda geçiyor
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hkbr
Yeni Üye
Karizma : 2
Konu Sayisi: 0
|
 |
« Yanıtla #47 : Eylül 16, 2007, 18:47 » |
|
siteden memnunum
|
|
|
|
|
|
|
|
|
diclehan
diclehan
Aktif Üye

Karizma : 8
|
 |
« Yanıtla #48 : Eylül 17, 2007, 00:57 » |
|
ben görsel sanatlar öğretmeniyim teknoloji tasarım derslerine giriyorum bu bağlamda teknojik org sitesinin bana kazandırdıklarını ne söylesem az kalır.Gerçekten çok çok yararlanıyorum .iyiki varsınız.
|
|
|
|
|
|
mükemmele ulaşmak için çalışmalıyız
|
|
|
asan
Aktif Öğretmen
Karizma : 64
|
 |
« Yanıtla #49 : Eylül 17, 2007, 16:33 » |
|
geçen yıl eylül ayında teknoloji ve tasarım dersi için plan ararken teknolojik.org sitesi ile karşılaşmış ve üye olmuştum. ne yapacağımızı bilmeden derslere girip çıkarken site ile tanışmamız bizi çok rahatlatmış ve bir çok dökümandan yararlanmıştık. paylaşan ve siteyi hazırlayan emek veren herkezin hakkı ödenmez. birçok arkadaşımada tavsiye ettiğim bir site olmuştu. bilgisayarı açar açmaz ilk işim teknolojik org a tıklamak oldu hep. çok fazla olmasada bende birşeyleri paylaştım daha doğrusu ilk başlarda dosya resim nasıl gönderilir vb işlemleri bilmezken site sayesinde pek çok internet işlemini de arkadaşlarımızın anlatımıyla öğrenmiş oldum kısacası benim için çok faydalı oldu. bu anlamda nekadar teşekkür etsek azdır. bu sene anadolu lisesine geçtiğim içintek ve tas. dersine girmiyorum o nedenle sityi çok fazla ziyaret edemez oldum ama yinede bir göz atmaktan kendimi alıkoyamıyorum.emeği geçen herkeze ve tüm üyelere teşekkürler
|
|
|
|
|
|
|
|
|
netya
Aktif Üye

Karizma : 15
|
 |
« Yanıtla #50 : Ekim 13, 2007, 23:04 » |
|
bu siteyle tanışmam bir arkadaşım sayesinde oldu.adresi verince hemen bilgisayarın başına geçtim ve baktım.çünkü bilmediğim bir dersle karşı karşıyaydım ve içeriği ile ilgili en ufak bir fikrimde yoktu.teknoloji tasarım ve görsel sanatlarla ilgili her türlü dökümana burdan ulaşabiliyorum.bu site sayesinde çok şey öğrendim.sürekli takip etmeye çalışıyorum.bu siteyle tanıştıran öğretmen arkadaşıma ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.gerçekten kılavuz kitaptan daha faydalı oldu benim için.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #50 : Ekim 13, 2007, 23:04 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
M@ZHAR
mazhar
Kıdemli Üye

Karizma : 130
|
 |
« Yanıtla #51 : Ekim 13, 2007, 23:07 » |
|
bu sitenin güzel yanı internette bir şey yapamıyorsun teknolojik org a girince bir daha çıkamıyorsun.
|
|
|
|
|
|
[img]http://img385.imageshack.us/img385/9407/gs7fb05xp1yh.jpg[img/]
|
|
|
b...bagci
Berke BAĞCI
Aktif Öğrenci
|
 |
« Yanıtla #52 : Ekim 14, 2007, 18:54 » |
|
bu sitenin güzel yanı internette bir şey yapamıyorsun teknolojik org a girince bir daha çıkamıyorsun.
evet insan teeknolojik.orga girince bilgisayar hasretinden kutulamıyor
|
|
|
|
|
|
|
|
|
malik bugra
malik bugra
Aktif Üye

Karizma : 4
|
 |
« Yanıtla #53 : Kasım 08, 2007, 20:09 » |
|
geçen yıl hemen hemen bu zamanlar Google'a teknoloji tasarım yazdım veeeee bu siteyle tanıştım. eğer bu tanışma olmasaydı geçen yıl nasıl geçerdi, en bunaldığım anlarda kim imdadıma yetişirdi bilmiyorum herkese özellikle emeğini esirgemeyenlere binlerce teşekkür...
|
|
|
|
|
|
kimse, beni öfkelendirecek kadar önemli değildir
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #53 : Kasım 08, 2007, 20:09 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
aylinzübeyde
Yeni Üye
Karizma : 2
|
 |
« Yanıtla #54 : Aralık 04, 2007, 10:10 » |
|
Bende sitenin yaklaşık bir yıllık üyesi olduğum halde sanırım diğer üyeler kadar bilgisayar başında vakit geçiremiyorum. Ama internete her giriş yaptığımda sitede neler olduğuna göz atmadan da bilgisayarı kapatamıyorum. Genellikle inceleme safhasında kalıyor çok fazla paylaşımda bulunamıyorum.Ama sitemizin üyesi olduğum için mutltyum.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
zelihakinci
Moderatör
Karizma : 281
|
 |
« Yanıtla #55 : Aralık 04, 2007, 11:11 » |
|
Ortak ilgi alanları ve konular olunca paylaşım da zevkli oluyor.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Rizespor
ayselesya
Üye

Karizma : 21
|
 |
« Yanıtla #56 : Şubat 15, 2008, 15:57 » |
|
üye olduğum birkaç site daha var ama bu siteye bir takılıyorum diğerlerini unutuyorum merakınız ne yönde olursa olsun mutlaka ilginizi çeken bir şeyler bulursunuz benim kadar bilgisayar başında oturmaktan rahatsız olanlar bile zamanın nasıl geçtiğini anlamıyor her şey için teşekkürler
|
|
|
|
|
|
|
|
|
MEHMET
Admin
Karizma : 743
|
 |
« Yanıtla #57 : Mayıs 17, 2008, 01:45 » |
|
Ortak ilgi alanları ve konular olunca paylaşım da zevkli oluyor.
katılıyorum. Ayrıca siteyi bilmeyen dersimiz öğretmenlerine de tavsiye etmeliyiz, tabi kaldıysa.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |