ozgurkayabas
Aktif Üye

Karizma : 51
ETE 2000
|
 |
« Yanıtla #15 : Şubat 23, 2008, 21:45 » |
|
anlamadım neyi tartışıyorsunuz iş eğitimiykende 10 tane adı var kendi yok yan alanımız vardı, resim öğretmenleri iş ve tekniğe girerken biz resime giremezdik (girmemizde mantıksız aslında)5 saatlerden, birinci kademede dersimiz varken nerelere geldik hala iyimserlik gösterenlere şaşıyorum.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
yelif
Üye

Karizma : 1
Konu Sayisi: 0
|
 |
« Yanıtla #16 : Mart 04, 2008, 15:55 » |
|
merak etmeyin arkadaşlar konuşmak için erken belki ama teknoloji ve tasarım liseleri yolda bilesiniz:)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #16 : Mart 04, 2008, 15:55 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
necrovirus
Üye

Karizma : 9
Konu Sayisi: 5
|
 |
« Yanıtla #17 : Mart 30, 2008, 23:20 » |
|
merak etmeyin arkadaşlar konuşmak için erken belki ama teknoloji ve tasarım liseleri yolda bilesiniz:)
hocam su lise meselesini biraz açarmısınız ?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #17 : Mart 30, 2008, 23:20 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
alicomlek
Seyirci
Karizma : 0
|
 |
« Yanıtla #18 : Nisan 01, 2008, 12:46 » |
|
arkadaşlar ben kendi okulumda dersim dolmadığı için ikinci bir okulda daha derse giriyorum ve iki saati görsel sanatlar inanın bu iki saat benim için kabus gibi ben resimden hiç anlamam sonuçta bu bir yetenek işi ve ayrıca okul müdürüne de söyledim ben aek mezunuyum isterseniz resim derslerine başkası girsin diye ama yine de bana kaldı bence bu işi eğitimini alanlar yapsın
|
|
|
|
|
|
|
|
|
aysun
Yeni Üye
Karizma : 1
|
 |
« Yanıtla #19 : Nisan 06, 2008, 15:48 » |
|
Okullarda ders saatimiz dolmuyorama sınıflarda bölünmüyor.8 şubeli bir okuldayın sınıflardan 4ü 30kişi ve üzeri.okuldaki norm kadro kaç kişi?1 kişi.çevremdeki tüm okul normlarıda böyle kimsenin sınıf böldürmeye niyeti yok.ilçede bir okulda 2 öğretmen normu var ,biri görevlendirme başka bir okula gidiyor .kendi okulunda sınıflar bölünüyor fakat grubun birine FEN bilgisi öğretmenlerini girdiriyorlar? neden acaba
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kadife.point
Seyirci
|
 |
« Yanıtla #20 : Mayıs 01, 2008, 19:05 » |
|
К ǻ Я @ € Å TEŞEKKÜRLER ÇİZELGE İÇİN....
|
|
|
|
|
|
|
|
|
MEHMET
Admin
Karizma : 746
|
 |
« Yanıtla #21 : Mayıs 24, 2008, 01:12 » |
|
Geçmiş yıllarda öğretmene olan ihtiyaç nedeniyle, öğretmen adayları asıl dallarının yanında bir yan dal eğitimi alarak iki ayrı dalda hizmete hazırlanmaktaydı. Ancak son 5-10 yılda, eğitim fakültelerinin, ihtiyacın üzerinde mezun vermesiyle bu ihtiyaç ortadan kalktığından, öğretmen adayının kendi alanında daha derinlemesine eğitim görerek yetişmesini sağlamak üzere, yan dal uygulamasına son verildi. Ancak bazı dersler için mezun öğretmen olmadığı düşünülerek mezun olunan alana göre öğretmenlerin girebilecekleri dersler de belirlenmektedir. Bu dersler ilk mesajlarda belirtilen dersler. Ancak ilköğretimde mevcut değil. Ekdersini doldurmayanlar başka okullardaki teknoloji ve tasarım dersine girebilirler. Eğitim bölgeleri yönetmeliği buna imkan tanıyor. Başka bir okulda teknoloji tasarım dersine başkası giriyorsa dilekçeyle bu derse girme hakkınızı arayabilirsiniz. Sanırım eğitim bölgesi yönergesinde geçiyordu bu husus. İlk atama branşı yada mezun olunan branşı görsel sanatlar ve eşdeğeri olan arkadaşlar hariç. Onlar görsel sanatlar dersine de girebilirler. Ama iş eğitimi atamasıyla göreve başlayıp teknoloji tasarıma alan değişikliği yapanlar görsel sanatlar dersine girme hakkını elde edemezler. Teknoloji tasarım dersi için son yıllarda kapanan meslek liselerinden 25 branştan geçiş oldu. Görsel sanatlar dersine girme hakkını aramakla bu 25 branşın dersine girme hakkını aramak aynı şey :)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
çetinceviz
çetinceviz
Seyirci
|
 |
« Yanıtla #22 : Temmuz 17, 2008, 00:24 » |
|
arkadaşlar peki alan değişikliğinde hangi alana geçebiliyoruz ?
|
|
|
|
|
|
daima başaracak birşeyler vardır !!!
|
|
|
Y@vuzYılan
Admin
Karizma : 1541
|
 |
« Yanıtla #23 : Temmuz 18, 2008, 02:43 » |
|
nerden mezunsunuz çetinceviz hocam mezuniyete göre değişir
|
|
|
|
|
|
|
|
|
çetinceviz
çetinceviz
Seyirci
|
 |
« Yanıtla #24 : Temmuz 19, 2008, 22:21 » |
|
endüstriyel teknoloji öğretmenliği mezunuyum . alan değişikliği yapacağımdan değil ama geçen sene ticaret liselerine geçiliyodu galiba pek alakalı değil ama öyleydi. bu senede kılavuzda yazmıyodu.
|
|
|
|
|
|
daima başaracak birşeyler vardır !!!
|
|
|
Y@vuzYılan
Admin
|
 |
« Yanıtla #25 : Temmuz 20, 2008, 02:24 » |
|
endüstriyel teknoloji öğretmenliği mezunuyum . alan değişikliği yapacağımdan değil ama geçen sene ticaret liselerine geçiliyodu galiba pek alakalı değil ama öyleydi. bu senede kılavuzda yazmıyodu.
yok hocam bize alan değişikliği yok işletme öğretmenliği geçebiliyordu ticaret liselerine geçmemek en iyi :D
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #25 : Temmuz 20, 2008, 02:24 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
emer
Emine&Ercan
Aktif Üye

Karizma : 26
|
 |
« Yanıtla #26 : Temmuz 22, 2008, 01:23 » |
|
Yavuz Hocam ben İşletme Öğretmenliği mezunuyum.Kılavuzda ben de rastlayamadım.Alan değişikliği hakkı devam ediyor mu?Bu konuda bilginiz var mı?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Y@vuzYılan
Admin
|
 |
« Yanıtla #27 : Temmuz 22, 2008, 02:26 » |
|
hocam alan değişikliği genelgelerle belirli zamanlarda oluyor sürekli devam eden bir durum değil bununla ilgili yeni bir durum olursa siteden mutlaka duyurulur.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
jenny20
Seyirci
|
 |
« Yanıtla #28 : Ağustos 28, 2008, 14:02 » |
|
arkadaşlar teknoloji ve tasarım dersi öğretmenleri okulda görsel sanatlar derrsi öğretmeni yoksa bu boşluğu dolduracak ilk sıradaki öğretmenlerdir bununla ilgili yönetmelik de var.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #28 : Ağustos 28, 2008, 14:02 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ozkanPasa
özkan
Aktif Üye

Karizma : 4
Koşulsuz Destek Tam Destek END. TEK. ÖĞRT. 2004
|
 |
« Yanıtla #29 : Eylül 02, 2008, 18:08 » |
|
öğretmenlerin asıl branşı ne ise ona uygun olarak yan alanlarıu vardır endüstriyel sanatlardan mezun olanalar resim ve fen derslerine yada boş ise bilgisayar derslerine girebiliyorlar...
|
|
|
|
|
|
Dostum Senin Bir Sorunun Var Galiba...
|
|
|
|