umut0179
Aktif Üye

Karizma : 20
Konu Sayisi: 27
|
 |
« : Eylül 11, 2006, 23:45 » |
|
Arkadaşlar; tasarımgünlüklerinin içeriği hakkında bilginiz var mı? tamam öğrenciler bunları dolduracak ta. içeriği ,formatı,şablonu nasıl olacak. öğrenciler A4 kağıtlarına günlük tutar gibi mi hazırlayacak yoksa biz kendimiz formu hazırlayacağız. yada bunun hazır formadı var mı?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
salih
Salih
Aktif Öğretmen
Karizma : 151
art niyetli
|
 |
« Yanıtla #1 : Eylül 12, 2006, 09:17 » |
|
öyle sanıyorum ki böyle bir matbu form var klavuzda
|
|
|
|
|
|
Ya Olduğun Gibi Görün Yada Gözüme Görünme
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #1 : Eylül 12, 2006, 09:17 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
nart
Aktif Öğretmen
Karizma : 171
Konu Sayisi: 33
|
 |
« Yanıtla #2 : Eylül 16, 2006, 20:45 » |
|
Arkadaşlar öğrenci dosyasıyla birlikte bu tasarım günlüklerini de inceleyeceksek bence dosya kağıdına tutturup öğrenci dosyasına eklettirebiriz.Böylece incelemesi daha kolay olur.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #2 : Eylül 16, 2006, 20:45 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Y@vuzYılan
Admin
Karizma : 1532
|
 |
« Yanıtla #3 : Eylül 18, 2006, 15:50 » |
|
arkadaşlar standart bir kağıt turu ve şablon kullanmakla kullanmamak arasında kaldım. diyelim standart olsun o zaman dersin amaçlarından biri olan farklılıkları ortaya cıkarma konusunda yanlış yapılmış olacak. yok standart dosya olmasın dersek o zamanda ortalıkta bır dağınıklık söz konusu sizce ne yapalım. Ortak bır kokta bulalım ve gerekırse tum teknoloji öğretmenlerının ortak çalışma yapmasını sağlayalım.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
NURC@N ( İcl@l )
Aktif Öğretmen
Karizma : 111
ayrıntılardaki mutluluk.......
|
 |
« Yanıtla #4 : Eylül 18, 2006, 15:56 » |
|
ben öğrencilerimden poşet dosyalı klasörlerden istedim.içine günlüklerini vb çalışmalarını dosya kağıdına yazarak koymalarını istedim.günlük içinde belirli bir format görmedim.tarih yazıp not alırlar diye düşünüyorum
|
|
|
|
|
|
Aç Herkese Açabildiğin Kadar Sineni; Ummanlar Gibi Olsun..... İnançla Geril ve insana Sevgi Duy; Kalmasın Alaka Duymadığın Ve El Uzatmadığın Bir Mahsun Gönül...... gazi aile ekonomisi ve beslenme öğrt.1998
|
|
|
nart
Aktif Öğretmen
Karizma : 171
Konu Sayisi: 33
|
 |
« Yanıtla #5 : Eylül 18, 2006, 16:04 » |
|
Bence dosya kağıtlarına yaptıralım ama belli bi rşablon olmasın.Çocuklar belki de kendine özgü kullanımlar icat edecekler.Bekleyelim görelim derim ;)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
aslanay27
Yeni Üye
Karizma : 0
Konu Sayisi: 1
|
 |
« Yanıtla #6 : Eylül 18, 2006, 16:55 » |
|
Ben de, öğrenciler tarafından tutulacak günlükler konusunda defter veya kendimizin hazırlayacağı formların kullanılması taraftarı değilim. Öğrenciler kendi cümleleri ile, yaptığı tasarımı, işlem basamaklarını ve düşüncelerini yazmalı.Ayrıca programda da böyle (günlükle ilgili) hazır bir forma ben rastlamadım. Bu günlükler ürün dosyasına konulup değerlendirileceğine göre Kendi özgün çalışmaları olmalı bence.
|
|
|
|
|
|
Herkes aynı şeyi düşünmeye başladığı zaman,kimse yeni birşey düşünmemeye başlar.
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #7 : Eylül 19, 2006, 22:11 » |
|
ben öğrencilerimden poşet dosyalı klasörlerden istedim.içine günlüklerini vb çalışmalarını dosya kağıdına yazarak koymalarını istedim.günlük içinde belirli bir format görmedim.tarih yazıp not alırlar diye düşünüyorum
ben de hocam gıbı bı uygulamanın ıcıne gırdım. . . en azından oyle yaparsak ogrencılerımıze arsıvlemeyı de kazandırabılırız. . . ama bızım ıcın onemlı olan sımdılık bu dersle ılgılı gunluk tutma ben de arkadaslarıma tavsıye ederım
|
|
|
|
|
|
|
|
|
pamuk
Aktif Öğretmen
Karizma : 75
|
 |
« Yanıtla #8 : Eylül 19, 2006, 22:23 » |
|
Bende defter tutturmayı düşünüyorum. Bir defterleri olsun ona yazsınlar ertesi yılda aynı deftere devam ederler bütünlük olur.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #9 : Eylül 19, 2006, 23:10 » |
|
Bende defter tutturmayı düşünüyorum. Bir defterleri olsun ona yazsınlar ertesi yılda aynı deftere devam ederler bütünlük olur.
hocam karısmak gıbı olmasın da seneye o defterı öğrenci zor kullanır valla benden soylemesi. . . (alın size bir proje yıpranmış defterle ılgılı çalışma kolay mı oldu ne:)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
onurnisan
Üye

Karizma : 1
Konu Sayisi: 0
|
 |
« Yanıtla #10 : Eylül 20, 2006, 15:29 » |
|
bende defter kullanmalarını söyledim.Çünkü ayrıca etkinlik dosyaları olacağı için birbirinden ayrı olması daha anlaşılır olur öğrenciler için diye düşündük.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #10 : Eylül 20, 2006, 15:29 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ebrueroz
Aktif Üye

Karizma : 4
|
 |
« Yanıtla #11 : Eylül 20, 2006, 15:47 » |
|
ben öğrencilerden hem dosya hem defter istedim ders esnasında yazacakları birşeyler olursa defter kullanırlar dosyaya da tasarıma başlamadan önce hissettikleri yapmayı düşündükleri falan bunun gibi sorulara verdikleri cevaplar yer alacak bununla ilgili şablonlar ipekyolu yayımcılığın kitabında var
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ebrueroz
Aktif Üye

Karizma : 4
|
 |
« Yanıtla #12 : Eylül 20, 2006, 15:49 » |
|
teknoloji tasarımın bir hizmet içi eğitimi falan olmalı yaa
|
|
|
|
|
|
|
|
|
aysunpeker
Üye

Karizma : 2
|
 |
« Yanıtla #13 : Eylül 20, 2006, 15:52 » |
|
bende defter tutturacağım galiba daha karar veremedim.en kullanışlı olanın defter olacağını düşünüyorum
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #13 : Eylül 20, 2006, 15:52 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
drew
Süper Üye
Karizma : 134
Mersin İl Jandarma Esker :):):)
|
 |
« Yanıtla #14 : Eylül 20, 2006, 19:14 » |
|
arkadaslar bana su projelerle ilgili yada diğer işlerle ilgili öğrencinin tutması gereken, öğretmenin tutması gereken raporları anlatabilirmisiniz :(
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Gonca Akalın
Moderatör
Karizma : 703
GÜMEF AEK 2005 Kayıhan İ.Ö.O-Afyon
|
 |
« Yanıtla #15 : Eylül 20, 2006, 20:26 » |
|
günlükleri dosya kağıtlarına yazdıracam ve hangi çalışmayla ilgiliyse dosyalarında o çalışmanın bulunduğu bölüme yerleştirmelerini söyleyeceğim. bakalım ne kadar başarılı olacağım..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kemalettin1
Yeni Üye
Karizma : 0
|
 |
« Yanıtla #16 : Eylül 20, 2006, 22:33 » |
|
Hocam dosya kullanmaları daha iyi olur defteri dekrar senaeye bulamayız.
|
|
|
|
|
|
| | |