Demek ki sadece 4 kişi paylaşımdam faydalanmış ??? iş bu durum ise bizde kendimizi boşa yormayalım.Teşekkürler yorumlar için.Herşeye rağmen yola devam; herşey teknoloji ve tasarım dersinin hakettiği değeri kazanabilmesi için. Öykücan Öğretmenim Total Video Converter programı ile formatı avi olarak değiştirdim ve otomatik sıkıştırma işlemi ile boyutu % 50 azaldı.Öykücan öğretmenim ilgili programı foruma ekledim Linklerin Görülmesine izin Verilmiyor.
Linki Görebilmek için
Üye Ol

(Hızlı Üye Kaydı) veya
Giriş Yap bu sayfadan ulaşabilirsiniz.
Bilimin Öncüleri Vcd Seti Fiyatı : 9,40 ytl x 6 = 56,4 ytl diğer filmleri de forumda paylaşmak sonrasında bir takım yasal sorumlulukları getirebilir.Biz bir nevi biraz paylaşım biraz da tanıtım yapmış olduk.
Seti Almayı Düşünen Arkadaşlar Olabilir Onlar İçin Serinin Diğer Filmleri Hakkında Ön Bilgi Verelim
EINSTEIN
Birliğin Gücü
1953 yılında, Profesör Albert Einstein, zenci kökenli bir kızla arkadaş olduğunda, sıra dışı bir dostluk ortaya çıkar. Dokuz yaşındaki Lannie, ırkçı bir öğretmen yüzünden okulda mücadele etmektedir ve hevesi kırılmıştır. Kendi bilimsel ve politik mücadelelerini anımsayan Einstein, duruma müdahale eder ve tüm gücüyle, bu küçük kızdaki öğrenme tutkusunu canlandırır.
EDISON
Işığın Büyücüsü
Yetimhaneden kaçan küçük Jack Malaney, yanlışlıkla dünyanın en büyük mucidi Thomas Edison?un laboratuarına girer. Çocuk, Edison?un sihirli icatları karşısında büyülenir. Edison, Jack?i yanına çırak olarak alır ve ikisi birlikte bütün güçlüklere karşı mücadele ederek ilk hareketli görüntüleri oluştururlar.
NEWTON
Yere Düşen Elma
Newton, evrenle ilgili, ortaçağ anlayışını sorgulamak, gökyüzü hareketleri ve yerçekimi konusundaki teorilerini kanıtlamak için, kendini zorlu bir yola adar. Genç kâtibi Humphrey, bilimin izinden girmekle, yüreğinin peşinden gitme arasında kararsız kalır.
GALİLEO
Ve Dünya, Dönmeye Devam Ediyor
17. yüzyılın başlarında, astronom Galileo evrendeki en büyük gizemleri açığa çıkarmaktadır. Ancak, parasızlık, tembel bir erkek kardeş ve kıskanç bir rakip onun engelleridir. Neyse ki Galileo, güçlü Medici ailesinin şımarık oğlu olan öğrencisi Prens Cosimo?dan destek görür. Cosimo, öğretmeninin, dünyanın güneş etrafında döndüğü düşüncesini savunur ve ileride teleskopu icat etmesine yardım eder.
MARIE CURIE
Gözün Görebildiğinden Fazlası
I. Dünya Savaşı sırasında genç Boudreau kardeşler, casusları yakalayarak ülkelerine savaşta yardımcı olmaya karar verirler. Nobel Ödüllü bilim adamı Marie Curie? nin garip davranışları, onu başlıca şüpheli haline getirir. Kızlar, Curie?yi cepheye kadar izlediklerinde, onun bilimden yararlanmak için verdiği savaşa ve babaları dahil olmak üzere yaralıların yaşamını kurtarmak için X-Ray cihazını kullanışına tanık olurlar.