Teknoloji ve Tasarim kaynak sitesi

147,982 Mesaj 16,513 Konu- Gönderen: 45,407 Üye - Son üye: Interesant
KÜLTÜR - SANATEdebiyatŞiir (Moderatör: Hülya & Fatih)4 Mevsim yaşanır aşkk
Sayfa: [1]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: 4 Mevsim yaşanır aşkk  (Okunma Sayısı 234 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
karadeniz rüzgarı
öğrenci
Küçük Laleler

Karizma : 612

Konu Sayisi: 322

Y@vuz'un ve Ülkü Çoban'ın küçük l@lesi

« : Mayıs 14, 2008, 21:10 »

Dört mevsim yaşanır aşk,
Önce bahardır yaşanan,
Güneşin tenine vurması gibi
Isıtır yavaşça ,
Ilık ılık rüzgar eser yüreğine,
Güneşi gören tomurcuklar gibi,
Açılırsın sevdiğine,
Sonra ,
Güneş bir başka ısıtır
Yüreğindeki coşku
İçindeki ateş yakar tenini
Ürkeklik arzuya döner ansızın,
Ellerin ellerine,
Gözlerin gözlerine değer,
Mehtaplı yaz gecelerinde ,
Doludizgin yaşanan anlar kovalar birbirini,
Umarsızca, hoyratça
Arkasından gelen mevsim yaprak dökümüdür çünkü,
Ilık rüzgarlar yerini ürperten yağmurlara bırakır
Gözden akan damlalarla karışır
Yaşanan hüzündür,
Coşan yürekler korkuya bırakır kendini
Bir telaş almıştır seven yürekleri
Kaçışlar, sessiz ve yalnız geceleri getirir
Sonra soğuk hava üşütür tenini de,
Yalnız gecelerde kopan fırtınalar ,
Şimşekler, korku salar seven yüreğine
Ansızın bir yıldırım düşer sevdana
Ardından yağan kar, son kalan ateşi de
Söndürür sessizce .

Karadeniz rüzgarı

Linklerin Görülmesine izin Verilmiyor.
Linki Görebilmek için Üye Ol

(Hızlı Üye Kaydı) veya Giriş Yap

Öğrendim ki,
Sen tepkilerini kontrol edemezsen, tepkilerin hayatını kontrol eder.

Öğrendim ki,
Bütün sevdiklerinle iyi ayrılman gerek. Hangisi son görüşme olacak bilemiyorsun...

''Bir dosttan tek bir gül ve güzel bir sözü ben onunlayken almayı, öldükten sonraki bir kamyon dolusu çiçeğe tercih ederim.''
filizerturk
Moderatör
*

Karizma : 309

Konu Sayisi: 48

« Yanıtla #1 : Mayıs 14, 2008, 21:21 »

çok güzel bir şiir teşekkürler

GÜMEF / AEK / 2004
« Yanıtla #1 : Mayıs 14, 2008, 21:21 »

karadeniz rüzgarı
öğrenci
Küçük Laleler

« Yanıtla #2 : Mayıs 14, 2008, 21:31 »

çok güzel bir şiir teşekkürler

Ben teşekkür ederim :) beğenmenize sevindim :)

Karadeniz rüzgarı

Öğrendim ki,

Öğrendim ki,
Bütün sevdiklerinle iyi ayrılman gerek. Hangisi son görüşme olacak bilemiyorsun...

''Bir dosttan tek bir gül ve güzel bir sözü ben onunlayken almayı, öldükten sonraki bir kamyon dolusu çiçeğe tercih ederim.''
« Yanıtla #2 : Mayıs 14, 2008, 21:31 »

**L@LE**
Ülkü ÇOBAN
Süper Mod
*

Karizma : 984

Konu Sayisi: 280

selçuk Üniversitesiaile ekn.vebes.öğretmenliği1998

« Yanıtla #3 : Mayıs 14, 2008, 22:00 »

dört mevsim yaşanmasın aşklarda hep ilkbahar ve yaz olsun aşkın mevsimi   smitten

Bize değer verenleri ağlatırız.
Bize değer vermeyenler için ağlarız.
Bizim için hiç ağlamayacaklara değer veririz.....
karadeniz rüzgarı
öğrenci
Küçük Laleler

« Yanıtla #4 : Mayıs 14, 2008, 22:19 »

dört mevsim yaşanmasın aşklarda hep ilkbahar ve yaz olsun aşkın mevsimi   smitten

3F3B9F2E5051 3F3B9F2E5051 3F3B9F2E5051 3F3B9F2E5051 3F3B9F2E5051 3F3B9F2E5051 3F3B9F2E5051 3F3B9F2E5051 3F3B9F2E5051 3F3B9F2E5051 3F3B9F2E5051 3F3B9F2E5051 3F3B9F2E5051 3F3B9F2E5051 3F3B9F2E5051 6vcxv 6vcxv 6vcxv 6vcxv 6vcxv 6vcxv 6vcxv 6vcxv 6vcxv 6vcxv 6vcxv 6vcxv

Karadeniz rüzgarı

Öğrendim ki,

Öğrendim ki,

betülerva
erva
Süper Üye
*

Karizma : 43

Konu Sayisi: 12

« Yanıtla #5 : Mayıs 15, 2008, 11:58 »

şiir çok güzeldi
teşekkürler

ÖĞRETMEN OLMAK EN GÜZEL DUYGU
...ilayda...
Global Moderator
*

Karizma : 631

Konu Sayisi: 88

« Yanıtla #6 : Mayıs 15, 2008, 14:35 »

aslında aşk 4 mavsimdir olsaydı başlık iyi olurdu +1

sitemizin sloganı

Can1
Karizmatik
Süper Mod
*

Karizma : 573

Konu Sayisi: 246

O.D.T.U. Bilgisayar Müh.

« Yanıtla #7 : Mayıs 15, 2008, 15:38 »

4 Mevsİmlİk AŞk

Her ilişki bir bahçeye benzer. Eğer yeşerip gelişmesi isteniyorsa, düzenli olarak su verilmelidir. Beklenmedik hava değişiklikleri kadar, mevsimleri de dikkate alarak özel bakım gösterilmelidir. Yeni tohumlar ekilmeli ve yabani otlar ayıklanmalıdır. Tıpkı bunun gibi, aşkın büyüsünü canlı tutmak için de, mevsimlerini anlamalı ve aşkın kendine özgü ihtiyaçlarını doyurmalıyız...

AŞKIN İLKBAHARI
Aşık olmak, ilkbahar gibidir. Sonsuza dek mutlu olacakmışız gibi bir duyguya kapılırız. Eşimizi sevmemek aklımızın ucundan bile geçmez. Bu bir saflık donemidir. Aşk olumsuz gibi görülür. Her şeyin kusursuz sanıldığı ve tıkır tıkır işlediği büyülü bir dönemdir bu. Eşimiz tıpatıp bize uygun görünür. Hiç çaba harcanmaksızın, uyum içinde dans ederiz ve sansımızın yüzümüze gülmesinin tadını çıkarırız ..

AŞKIN YAZ MEVSİMİ
Aşkımızın yaz mevsimi boyunca eşimizin sandığımız kadar kusursuz olmadığını ve ilişkilerimiz üzerinde çalışmamız gerektiğini anlarız . Eşimiz hata yapan, bazı bakımlardan aksayan bir insan olarak da karşımıza çıkar. Sürtüşmeler ve düş kırıklıkları belirmeye başlar, yabani otların kökünden sökülmesi ve yakıcı güneş altındaki bitkilerin fazladan sulanması gerekir. Artık aşkı vermek de, gereksindiğimiz aşkı almakta o kadar kolay değildir. Her zamdan mutlu ve sevgi dolu olmadığımızı görüp anlarız..Bizim aşk konusunda düşlediğimiz tablo değildir bu. Birçok çift, bu noktaya geldiğinde düş kırıklığına uğrar. İlişki üzerinde çalışmak istemezler. Hiç de gerçekçi olmayan bir tutumla, hep ilkbahar olmasını beklerler. Eşlerini suçlarlar ve pes ederler. Aşkın her zaman kolay olmadığını, ara sıra yoğun bir çalışma ve sıcak bir güneş istediği gerçeğini görmezler. Aşkın yaz mevsiminde, kendi sevgi ihtiyacımızı olduğu kadar eşimizin ihtiyaçlarını da doyurmamız gerekir. Bunlar kendiliğinden gerçekleşmez...

AŞKIN SONBAHARI
Yaz mevsimi boyunca bahçemize iyi baktıysak, bu çalışmanın sonucu olarak hasadımızı alırız.. Güz mevsimi gelmiştir. Bu altın bir çağdır, zengin ve doyurucu. Gerek kendimizin, gerekse eşimizin kusurlarını kabullenen ve anlayışla karşılayan daha olgun bir aşktır yaşadığımız . Bir şükran ve paylaşma zamanıdır. Yaz boyu çok çalıştığımız için, şimdi dinlenebilir ve yarattığımız aşkın tadını çıkarabiliriz ..

AŞKIN KIŞ MEVSİMİ
Sonra hava yeniden değişir ve kış bastırır. Kışın o soğuk, verimsiz ayları boyunca doğa kendini tümüyle içine çeker, kapanır. Bu bir dinlenme, düşünme ve yenilenme zamanıdır. İlişkilerde de çözümlenmemiş acılarımızla veya gölge benliğimizle yüzleşme zamanıdır. Kapağımızın açılıp acı dolu duygularımızın ortaya döküldüğü zamandır. Aşk ve doyum için eşimizden çok, kendimize bakmaya gereksinme duyduğumuz, kendi kendine gelişim zamanıdır. Yaraların iyileşmesi, acıların dindirilmesi zamanıdır. Erkeklerin mağaralarına çekilip kışladıkları ve kadınların kuyuların dibine indikleri zamandır bu...

Can1

<a href="http://www.teknolojik.org/selocan.swf" target="_blank">http://www.teknolojik.org/selocan.swf</a>

karadeniz rüzgarı
öğrenci
Küçük Laleler

« Yanıtla #8 : Mayıs 15, 2008, 21:48 »

şiir çok güzeldi
teşekkürler

Beğenmenize sevindim :) :D Ben teşekkür ederim :)

Karadeniz rüzgarı

Öğrendim ki,

Öğrendim ki,

karadeniz rüzgarı
öğrenci
Küçük Laleler

« Yanıtla #9 : Mayıs 15, 2008, 21:49 »

aslında aşk 4 mavsimdir olsaydı başlık iyi olurdu +1

Teşekkür ederim :)

Karadeniz rüzgarı

Öğrendim ki,

Öğrendim ki,

karadeniz rüzgarı
öğrenci
Küçük Laleler

« Yanıtla #10 : Mayıs 15, 2008, 21:49 »

4 Mevsİmlİk AŞk

Her ilişki bir bahçeye benzer. Eğer yeşerip gelişmesi isteniyorsa, düzenli olarak su verilmelidir. Beklenmedik hava değişiklikleri kadar, mevsimleri de dikkate alarak özel bakım gösterilmelidir. Yeni tohumlar ekilmeli ve yabani otlar ayıklanmalıdır. Tıpkı bunun gibi, aşkın büyüsünü canlı tutmak için de, mevsimlerini anlamalı ve aşkın kendine özgü ihtiyaçlarını doyurmalıyız...

AŞKIN İLKBAHARI
Aşık olmak, ilkbahar gibidir. Sonsuza dek mutlu olacakmışız gibi bir duyguya kapılırız. Eşimizi sevmemek aklımızın ucundan bile geçmez. Bu bir saflık donemidir. Aşk olumsuz gibi görülür. Her şeyin kusursuz sanıldığı ve tıkır tıkır işlediği büyülü bir dönemdir bu. Eşimiz tıpatıp bize uygun görünür. Hiç çaba harcanmaksızın, uyum içinde dans ederiz ve sansımızın yüzümüze gülmesinin tadını çıkarırız ..

AŞKIN YAZ MEVSİMİ
Aşkımızın yaz mevsimi boyunca eşimizin sandığımız kadar kusursuz olmadığını ve ilişkilerimiz üzerinde çalışmamız gerektiğini anlarız . Eşimiz hata yapan, bazı bakımlardan aksayan bir insan olarak da karşımıza çıkar. Sürtüşmeler ve düş kırıklıkları belirmeye başlar, yabani otların kökünden sökülmesi ve yakıcı güneş altındaki bitkilerin fazladan sulanması gerekir. Artık aşkı vermek de, gereksindiğimiz aşkı almakta o kadar kolay değildir. Her zamdan mutlu ve sevgi dolu olmadığımızı görüp anlarız..Bizim aşk konusunda düşlediğimiz tablo değildir bu. Birçok çift, bu noktaya geldiğinde düş kırıklığına uğrar. İlişki üzerinde çalışmak istemezler. Hiç de gerçekçi olmayan bir tutumla, hep ilkbahar olmasını beklerler. Eşlerini suçlarlar ve pes ederler. Aşkın her zaman kolay olmadığını, ara sıra yoğun bir çalışma ve sıcak bir güneş istediği gerçeğini görmezler. Aşkın yaz mevsiminde, kendi sevgi ihtiyacımızı olduğu kadar eşimizin ihtiyaçlarını da doyurmamız gerekir. Bunlar kendiliğinden gerçekleşmez...

AŞKIN SONBAHARI
Yaz mevsimi boyunca bahçemize iyi baktıysak, bu çalışmanın sonucu olarak hasadımızı alırız.. Güz mevsimi gelmiştir. Bu altın bir çağdır, zengin ve doyurucu. Gerek kendimizin, gerekse eşimizin kusurlarını kabullenen ve anlayışla karşılayan daha olgun bir aşktır yaşadığımız . Bir şükran ve paylaşma zamanıdır. Yaz boyu çok çalıştığımız için, şimdi dinlenebilir ve yarattığımız aşkın tadını çıkarabiliriz ..

AŞKIN KIŞ MEVSİMİ
Sonra hava yeniden değişir ve kış bastırır. Kışın o soğuk, verimsiz ayları boyunca doğa kendini tümüyle içine çeker, kapanır. Bu bir dinlenme, düşünme ve yenilenme zamanıdır. İlişkilerde de çözümlenmemiş acılarımızla veya gölge benliğimizle yüzleşme zamanıdır. Kapağımızın açılıp acı dolu duygularımızın ortaya döküldüğü zamandır. Aşk ve doyum için eşimizden çok, kendimize bakmaya gereksinme duyduğumuz, kendi kendine gelişim zamanıdır. Yaraların iyileşmesi, acıların dindirilmesi zamanıdır. Erkeklerin mağaralarına çekilip kışladıkları ve kadınların kuyuların dibine indikleri zamandır bu...

Bu güzel paylaşımınız için teşekkürler Bülent öğretmenim :)  :) +1

Karadeniz rüzgarı

Öğrendim ki,

Öğrendim ki,

« Yanıtla #10 : Mayıs 15, 2008, 21:49 »

advertisement.png, 0 kB
burcus.
BuRCu S@DıKL@R
Aktif Öğrenci
*

Karizma : 235

Konu Sayisi: 79

« Yanıtla #11 : Mayıs 20, 2008, 22:46 »

güzel bir şiirdi..teşekkürler+1

Mutlu Ol!
Martılar yüreğinin içinde olsun.
Cesaret kapını çalarsa bir gün,
Seni bana getiren martılar olsun!
karadeniz rüzgarı
öğrenci
Küçük Laleler

« Yanıtla #12 : Mayıs 21, 2008, 06:50 »

güzel bir şiirdi..teşekkürler+1

Ben teşekkür ederim :))

Karadeniz rüzgarı

Öğrendim ki,

Öğrendim ki,

Sayfa: [1]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

Google Etiket Sitemap Sitemap2 Sitemap3 Arsiv Seo 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 146 146