Teknoloji ve Tasarim kaynak sitesi

150,697 Mesaj 16,693 Konu- Gönderen: 47,411 Üye - Son üye: akb
GENEL - GÜNCELTürkiye ve Dünya GündemiTürkiyemizden haberler (Moderatör: vitaliter)Barış Gelini’ne tecavüz etti, boğdu, çalılara attı!
Sayfa: [1]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Barış Gelini’ne tecavüz etti, boğdu, çalılara attı!  (Okunma Sayısı 256 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
pelinss
Global Moderator
*

Karizma : 181

Konu Sayisi: 94

« : Nisan 14, 2008, 19:23 »

En son 31 Mart’ta Gebze’de görüldükten sonra önceki gece cesedi bulunan İtalyan sanatçı Pippa Bacca’nın katili işsiz bir sabıkalı, üstelik 2 çocuk babası çıktı.

Barış için gelinlik giyerek otostopla İsrail’e giden Bacca’yı Gebze’deki bir benzinciden kamyonetine alan cani, cinayeti soğukkanlılıkla anlattı...

O cesur bir sanatçıydı. Kanlı savaşlarla çalkalanan dünyaya barış mesajı vermek için uğraşıyordu. Sanat dünyasında ‘Pippa Bacca’ olarak tanınan 33 yaşındaki Guiseppina Pasqualino di Marineo işte bu amaçla yola çıktı. Kendisi gibi sanatçı olan arkadaşı Silvia Moro ile birlikte gelinlik giyerek, 8 Mart 2008’de Milano’dan başladı yolculuğuna. Balkan ülkeleri ve Türkiye üzerinden otostop yaparak İsrail’e gitmeyi hedefliyorlardı.

Türkler’e güveniyordu

Milano’dan İstanbul’a kadar otostopla gelen Pippa Bacca ile Silvia Moro, burada Tel Aviv’de buluşmak üzere ayrıldı. Milano’daki en iyi arkadaşları Türk olan Pippa Bacca, 19 Mart’ta “Türkleri çok seviyorum. Onlara güveniyorum” diyerek, arkadaşına ayrı ayrı yola devam edebilecekleri önerisini sundu.

Gebze’de kayboldu

Silvia Moro da teklifi kabul edince Pippa Bacca, en son olarak üzerinde gelinlik ve elinde barış çağrısı yapan pankartla 31 Mart’ta Gebze D-100 Karayolu’nun Bayramoğlu sapağında görüldükten sonra kendisinden bir daha haber alınamadı. Pippa Bacca’nın kaybolması üzerine Kocaeli Emniyet Müdürlüğü, bazı ihbarları da değerlendirmeye alarak harekete geçti.

Cep telefonundan bulundu

Polis, yaptığı araştırmalarda 31 Mart’ta Pippa Bacca’yı Gebze Bayramoğlu sapağındaki akaryakıt istasyonundan aracına aldığını belirlediği Murat Karataş’ı aramaya başladı. Eşinden ayrı yaşayan evli ve 2 çocuk babası olduğu belirlenen, ayrıca 3’ü hırsızlık olmak üzere birçok suçtan sabıkası bulunan Murat Karataş’ın peşine düşen polis, İtalyan sanatçının cep telefonunu da IMEI numarasından izlemeye aldı. Murat Karataş, kendi sim kartını Pippa Bacca’nın cep telefonuna takınca Tekirdağ taraflarında olduğu tespit edildi. Hemen belirlenen adrese giden polis, katili kamyonetiyle birlikte ele geçirdi.

Kamyonette tecavüz

Murat Karataş, sorgusunda korkunç cinayeti tüm detaylarıyla anlattı: “Genç kızı 31 Mart akşamı Bayramoğlu BP İstasyonu’nun önünden geçtiğim sırada otostop yaparken gördüm ve aracıma aldım. Daha sonra otobana çıktım. Otoban üzerinde bir yerde durarak kamyonetin içinde ilişkiye girdik. İlişki sonrası onu ellerimle boğarak öldürdüm. Boğduktan sonra daha önce sık sık gittiğim ve saklamak için en uygun yer olarak düşündüğüm Tavşanlı Köyü mevkiindeki çalılık alana bıraktım. Daha sonra paniğe kapıldım ve beni yakalayacaklarını düşünerek Çerkezköy’deki akrabalarımın yanına gittim. 10 gündür orada saklanıyordum.”

2 kişi daha mı vardı?

Zanlının tecavüz ve cinayet sırasında yanında 2 kişinin daha olduğu öne sürüldü. Ancak polis bu konudaki soruları yanıtsız bıraktı. Polisteki ifadelerinin tamamlanmasının ardından saat 16:00 sıralarında Gebze Adliyesi’ne sevk edilen Murat Karataş, ‘tecavüz’, ‘gasp’, ‘delilleri ortadan kaldırmak’, ‘yakalanmamak amacıyla kasten adam öldürmek’ suçuyla tutuklanarak Gebze Cezaevi’ne gönderildi.

Arkadaşı geri döndü

Pippa Bacca ile 8 Mart’ta Milano’dan yola çıkan arkadaşı Silvia Moro ise, arkadaşının kaybolduğu haberini alınca İskenderun’da yolculuğunu yarıda bırakıp İtalya’ya dönmüştü.

İstanbul’da 4 gün kalmış

Pippa Bacca’nın İstanbul’da internette tanıştığı arkadaşı Serkan S.’nin evinde kaldığı ortaya çıktı. Polis tarafından ifadesine başvurulan Serkan S., “İnternette bir kız arkadaşım aracılığıyla Pippa ile tanışmıştım. Çıktığı Gelin Yolculuğu’nda İstanbul’a gelince 4 gün bende kaldı. 31 Mart’ta benim evimden ayrıldı, bir daha kendisinden haber alamadım” dedi.
Pazartesi İtalya’ya götürülecek
Pippa Bacca’nın cesedi otopsi işlemleri tamamlandıktan sonra ailesine teslim edilecek. Genç kadının cenazesinin yarın İtalya’ya götürülmesi planlanıyor.

‘Ailesinin terk ettiği işsiz bir budala’

İtalyan Corriere della Sera Gazetesi internet sayfasında katil Murat Karataş’ın profilini bu sözlerle çizdi. 3’ü hırsızlıktan olmak üzere birçok sabıkası olan Karataş, 2 çocuk babası ve eşiyle ayrı yaşıyor. İtalyan gazete ayrıca Bacca’nın fotoğraf makinesinin katilin aracında bulunduğunu yazdı.

Bu çalılıkta bulundu

Katil yakalanınca cesedi Gebze’nin Tavşanlı köyüne bağlı Ballıca Mevkii’nde çalılığa attığını söyledi. Polis önceki gece ormanlık alandaki çalıların arasında İtalyan sanatçının çıplak cesedini buldu.

pelinss

<a href="http://www.teknolojik.org/selocan.swf" target="_blank">http://www.teknolojik.org/selocan.swf</a>

sevd@
sevd@
Global Moderator
*

Karizma : 868

Konu Sayisi: 267

s.@.

« Yanıtla #1 : Nisan 14, 2008, 19:29 »

çok üzüldüm

Linklerin Görülmesine izin Verilmiyor.
Linki Görebilmek için Üye Ol

(Hızlı Üye Kaydı) veya Giriş Yap

Neye yaklaşsam, sonu uzaklık ve kırgınlık ;
Anla ki, yok Allah’tan başkasına yakınlık...

s.@.
« Yanıtla #1 : Nisan 14, 2008, 19:29 »

pelinss
Global Moderator
*

Karizma : 181

Konu Sayisi: 94

« Yanıtla #2 : Nisan 14, 2008, 19:34 »

bu nasıl bir caniliktir. utanç duyuyorum.ama benim aklımdan geçmişti.kesin türkiyeden sağ çıkmaz demiştim.hergün suç işleniyor.hırsızlık sıradan bişet sanki.bu nasıl bir anlayış.ekdiklerimizimi biçiyoruz yoksa.suç işlemek bu kadar kolaymı?nerde ahlak anlayışı.utanıyorum utanıyorum utanıyorum.üzülüyorum biz nerde yalnış yaptık?

pelinss

<a href="http://www.teknolojik.org/selocan.swf" target="_blank">http://www.teknolojik.org/selocan.swf</a>

« Yanıtla #2 : Nisan 14, 2008, 19:34 »

Y@vuzYılan
Admin
*

Karizma : 1541

Konu Sayisi: 356

« Yanıtla #3 : Nisan 14, 2008, 21:10 »

söyleyecek söz bulamıyorum yazıklar olsun itibarımızı beş paralık etti

Elini Korkak Alıştırma tıklaa tıklaaaaa

sitemizin sloganı

Resimlerin boyutlarını paint kullanarak küçültme   -Resimli

Özel mesajlarınızı kaydetme- Resimli

seralp
Global Moderator
*

Karizma : 410

Konu Sayisi: 92

« Yanıtla #4 : Nisan 14, 2008, 21:13 »

ne kötüü:(
maalesef insan günden güne umutsuzluğa düşüyor...
umarım hayırlı öğrenciler yetiştiriyoruzdur. gelecek onların elinde çünkü...

..doğa çetindi ve ister insan,ister bağ omcası,ister vişne olalım,bir şey olabilmek bir ürün verebilmek için sabırla bıkmadan direnmek direnmek ve katlanmak gerekiyordu...E.Tonguç
ahmetkök
Global Moderator
*

Karizma : 706

Konu Sayisi: 117

« Yanıtla #5 : Nisan 14, 2008, 21:17 »

İki gündür bu konuda söz bulamıyorum, bir pisliğin utancı bize yeter.

“Son ağaç kesilip, son nehir kirletilip, son balık da tutulduktan sonra insanlar paranın yenmediğini anlayacaktır.”

Kızılderili Atasözü

hatemsahin
Kıdemli Üye

Karizma : 20

Konu Sayisi: 11

« Yanıtla #6 : Nisan 20, 2008, 09:05 »

Dünyanın artık yaşanılamaz bir yer olduğunu altını çizerek anlatıyor bu hikaye.

hatemsahin

...nevin...
nevin
Global Moderator
*

Karizma : 632

Konu Sayisi: 88

93 giyim mezunu

« Yanıtla #7 : Nisan 20, 2008, 09:45 »

tabiki bir bayan olarak asla tasdik etmediğim bi olay biz bayanlar erkekler yüzünden her saat ve her yerde serbest dolaşamıyoruz...bunu asla değiştiremeyiz bir bayan olarak keşke bunları dikkate alsaydı bilmediğin bir yerde bilmediğin insanlara güvenmek  garip bir durum bence...dünyanın her yerinde bayanlar bu durumla karşı karşıya batıda bunun içinde..keşke başka yollar deneseydi gezi için...

sitemizin sloganı

Cahit/İZMİR***
²°°° İzmirLi ²°°° -İmbat, Kumru, Bayoz, Kordon ve Fuar...!!!
Global Moderator
*

Karizma : 266

Konu Sayisi: 210

Öğretmenler..!Yeni nesil sizlerin eseri olacaktır.

« Yanıtla #8 : Nisan 20, 2008, 10:01 »

Dün ülkesinde toprağa verildi.Yine Türk imajını dünyaya tanıttık.
Sevgiler.

Nerede karşılıklı sevgi ve saygı varsa,
Orada İtimat ve İtaat vardır,
İtimat ve itaatın olduğu yerde Disiplin vardır,
Disiplinin olduğu yerde Huzur,
Huzurun olduğu yerde Başarı vardır...

K.Atatürk

betülerva
erva
Süper Üye
*

Karizma : 43

Konu Sayisi: 12

« Yanıtla #9 : Nisan 23, 2008, 16:18 »

türkiyeyi çok iyi tanıtıyoruz doğrusu bu gidişat ne olcak bilemiyorum ama durum baya vahimm

ÖĞRETMEN OLMAK EN GÜZEL DUYGU
Sayfa: [1]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

Google Etiket Sitemap Sitemap2 Sitemap3 Arsiv Seo 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 146 146