6. Sınıflarda bir uygulama başlattım ki ben bundan çok memnun kaldım... sınıf kendi isteklerine göre gruplaştıkdan sonra kendilerine birer isim verdiler ve oyun hamuruna batırdıkları tahtanın uçucu biraz yararak kendi grup isimleri ile ilgili bir logo tasarladılar.her masada değişik resimler görmek oldukca hoş. bu logoları iki şey için istedim: birincisi grupların adını rahatlıkla görebilmem ikinciside özel notlar yazmamdı. ayrıca sınıf içinde bir yarışma başlattım. yarışmada 1. gelen grupla sinemaya gideceğiz. yarışmada juri üyelerini diğer öğretmen arkadaşlardan oluşturacağız. okulun salonunu bu iş için kullanmayı düşünüyorum. tasarımını çizen grup üyeleri tasarımını benden onaylamaları gerekiyor.Onaylanan çalışma önce sınıf içinde bir alkışla karşılanıyor. sonrada çalışmalarını sır gibi saklıyorlar.Özellikle derse katılı olmayan öğrencileri tek bir grupta topladım ve inanın sinema adını duyduklarından beri en fazla gayret gösteren grup onların grubu hatta bu gurp içlerinden birirni grup dışına attı sebebide grupda yatıyor olması

6. sınıflarda ders işlemek oldukca eğlenceli oldu. ha bu arada gideceğimiz sinemanın adı Spiderwick Günceleri :)