**L@LE**
Ülkü ÇOBAN
Süper Mod
Karizma : 980
selçuk Üniversitesiaile ekn.vebes.öğretmenliği1998
|
 |
« : Aralık 06, 2007, 22:49 » |
|
...
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Aralık 07, 2007, 18:18 Gönderen: **L@LE** »
|
|
Bize değer verenleri ağlatırız. Bize değer vermeyenler için ağlarız. Bizim için hiç ağlamayacaklara değer veririz.....
|
|
|
**L@LE**
Ülkü ÇOBAN
Süper Mod
|
 |
« Yanıtla #1 : Aralık 06, 2007, 22:56 » |
|
....
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Aralık 07, 2007, 18:13 Gönderen: **L@LE** »
|
|
Bize değer verenleri ağlatırız. Bize değer vermeyenler için ağlarız. Bizim için hiç ağlamayacaklara değer veririz.....
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #1 : Aralık 06, 2007, 22:56 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
**L@LE**
Ülkü ÇOBAN
Süper Mod
|
 |
« Yanıtla #2 : Aralık 06, 2007, 23:04 » |
|
.....
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Aralık 07, 2007, 18:09 Gönderen: **L@LE** »
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #2 : Aralık 06, 2007, 23:04 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kadir33
kadir
Onursal Admin
Karizma : 733
Konu Sayisi: 270
|
 |
« Yanıtla #3 : Aralık 06, 2007, 23:35 » |
|
Ülkü ve Yavuz hocama 7.sınıf düzen kuşağı çalışmalarındaki güzel paylaşımlarından dolayı teşekkürler ve + 1 ler gönderilmiştir.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
MEHMET
Admin
Karizma : 743
|
 |
« Yanıtla #4 : Aralık 06, 2007, 23:58 » |
|
gerçekten bir şölen olmuş., sizi, yavuz hocamı ve öğrencilerinizi kutluyorum hocam. bu birbirinden güzel çalışmaları bize ulaştıran paylaşımınızdan ötürü belki az olacak ama +1 ile 436. karizmanızı gönderiyorum.
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Aralık 06, 2007, 23:59 Gönderen: MEHMET »
|
|
|
|
|
@ynur
Aktif Öğretmen
Karizma : 139
Hayata Gülümse...
|
 |
« Yanıtla #5 : Aralık 07, 2007, 00:02 » |
|
Bu güzel çalışmalar için teşekkür ederiz. Ellerinize sağlık. Özellikle üstteki pembe çalışmayı çok beğendim. Tebrikler Ülkü ve Yavuz Örtmenlerim ve onların cici öğrencileri... :D
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Y@vuzYılan
Admin
Karizma : 1530
|
 |
« Yanıtla #6 : Aralık 07, 2007, 00:06 » |
|
keşke benim öğrencilerim de böyle çalışsa :D ülkü öğretmenim sizi taktirler izliyorum.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
...ilayda...
Global Moderator
Karizma : 631
|
 |
« Yanıtla #7 : Aralık 07, 2007, 00:10 » |
|
güzel çalışmalar için teşekkürler ellerine sağlık öğrencilerinizin +1
|
|
|
|
|
|
|
|
|
S.Yılmaz
Moderatör
Karizma : 203
|
 |
« Yanıtla #8 : Aralık 07, 2007, 00:18 » |
|
çok güzel çalışmalar sizi ve öğrencilerinizi kutluyorum.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
tekil
Üye

Karizma : 3
Sana tutunurken ,düşmeyi zaten göze aldım....
|
 |
« Yanıtla #9 : Aralık 07, 2007, 00:58 » |
|
Değişik ve özgün çalışmalar olmuş tebrikler...
|
|
|
|
|
|
tarafsız değiliz.doğru bildiğimiz taraftayız...
|
|
|
nslhn
NESLİHAN KILIÇ
Global Moderator
Karizma : 427
GÜMEF EL SAN. G.T.E. 2005
|
 |
« Yanıtla #10 : Aralık 07, 2007, 11:25 » |
|
Özenle ve düzen içinde yapılmış güzel çalışmalarda emeği geçenleri tebbrik ederim. +1
|
|
|
|
|
|
"Herşey üstüme üstüme geliyor diyorsan ters yola girmişindir."
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #10 : Aralık 07, 2007, 11:25 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
karadeniz rüzgarı
öğrenci
Küçük Laleler

Karizma : 604
Y@vuz'un ve Ülkü Çoban'ın küçük l@lesi
|
 |
« Yanıtla #11 : Aralık 07, 2007, 13:09 » |
|
ülkü öğretmenim ilk önce projelerimizi yayımladığınız için teşekkür ediyorum ve +2 nizi gönderiyorum. :'( yavuz öğretmenim bu arada size küstüm teknoloji tasarım dersinde ben sizin bölümünüzdeyim. biz derste çalışmıyor muyuz?benim çalışmamda var yukarıdaki resimlerde şimdi üzüldüm ama... :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'(
|
|
|
|
|
|
Karadeniz rüzgarı Linklerin Görülmesine izin Verilmiyor. Linki Görebilmek için Üye Ol

(Hızlı Üye Kaydı) veya Giriş YapÖğrendim ki, Sen tepkilerini kontrol edemezsen, tepkilerin hayatını kontrol eder. Öğrendim ki, Bütün sevdiklerinle iyi ayrılman gerek. Hangisi son görüşme olacak bilemiyorsun... ''Bir dosttan tek bir gül ve güzel bir sözü ben onunlayken almayı, öldükten sonraki bir kamyon dolusu çiçeğe tercih ederim.''
|
|
|
Y@vuzYılan
Admin
|
 |
« Yanıtla #12 : Aralık 07, 2007, 14:37 » |
|
ülkü öğretmenim ilk önce projelerimizi yayımladığınız için teşekkür ediyorum ve +2 nizi gönderiyorum. :'( yavuz öğretmenim bu arada size küstüm teknoloji tasarım dersinde ben sizin bölümünüzdeyim. biz derste çalışmıyor muyuz?benim çalışmamda var yukarıdaki resimlerde şimdi üzüldüm ama... :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'(
aaaa sana çalışmıyor diyen taş olur taş. Olur mu benim öğrenvilerim de çalışıyor ben ülkü öğretmene takılıyorum sadecee. yoksa bız tam bır takımız unutmaa.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
**L@LE**
Ülkü ÇOBAN
Süper Mod
|
 |
« Yanıtla #13 : Aralık 07, 2007, 15:23 » |
|
mesaj yazan ve bakan herkese teşekkür ederim tabiki karizma yollayanlara da elleriniz gözleriniz dert görmesin ;) Yavuz can bizim aramızda senin benim öğrencim yok onlar bizim öğrencilerimiz ve bizim öğrencilerimizin güzel çalışmalarıdır +1 çalışkan zümreme emeğin unutulmaz :)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #13 : Aralık 07, 2007, 15:23 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sezo1517
Aktif Öğrenci
Karizma : 137
!...sezo...!
|
 |
« Yanıtla #14 : Aralık 07, 2007, 22:03 » |
|
ben 7-A dan sezgin... ilk önce tasarımlarınız çok güzel olmuş... benim de bu sitede tasarımım var... ilk önce tasarımım küçük karelerden oluşmuştur.sonra ben bunları birleştirerek birimimi oluşturdum ve bu birimleri birleştirerek birimdem bütüne çalışmamı tamamladım... ülkü hoca ve yavuz hocayı kızdırmayın.Değerlerini bilin.Ülkü hoca ve yavuz hocaya teşekkür ederim.sezo1517 O0 ::)
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Aralık 07, 2007, 22:34 Gönderen: **L@LE** »
|
|
!...FENERBAHÇE...!
|
|
|
ƒαтιмα
Ŧคtเ๓ค
Süper Mod
Karizma : 783
|
 |
« Yanıtla #15 : Aralık 07, 2007, 22:08 » |
|
ayrılmaz zümreler ve kuleli ilköğretim..yine çok başarılı çalışmalar ortaya çıkarmışsınız...emeğiniz dert görmesin..+1 + +1
|
|
|
|
|
|
Dilini bir binek bil.Seni gül bahçelerinede götürebilir, balçık deryalarına da sürükleyebilir. Kalbini kirli , paslı ya da parlak bir ayna bil. Bütün güzelliklere karşı körde kalabilir, güneşle parlayan, güneşi yansıtan bir talihe sahip te olabilir.............
|
|
|
Y@vuzYılan
Admin
|
 |
« Yanıtla #16 : Aralık 08, 2007, 00:35 » |
|
ben 7-A dan sezgin... ilk önce tasarımlarınız çok güzel olmuş... benim de bu sitede tasarımım var... ilk önce tasarımım küçük karelerden oluşmuştur.sonra ben bunları birleştirerek birimimi oluşturdum ve bu birimleri birleştirerek birimdem bütüne çalışmamı tamamladım... ülkü hoca ve yavuz hocayı kızdırmayın.Değerlerini bilin.Ülkü hoca ve yavuz hocaya teşekkür ederim.sezo1517 O0 ::)
sağol sezgin ne güzel sözler bunlarrr Değeri bilinmek güzeldir gerçekten.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
karadeniz rüzgarı
öğrenci
Küçük Laleler

Karizma : 604
Y@vuz'un ve Ülkü Çoban'ın küçük l@lesi
|
 |
« Yanıtla #17 : Aralık 08, 2007, 19:41 » |
|
canım öğretmenlerim,haklısınız biz bir takımız sizin öğrenciniz olmaktan gurur duyuyorum......iyiki benim öğretmenlerimsiniz....
|
|
|
|
|
|
Karadeniz rüzgarı Linklerin Görülmesine izin Verilmiyor. Linki Görebilmek için Üye Ol

(Hızlı Üye Kaydı) veya Giriş YapÖğrendim ki, Sen tepkilerini kontrol edemezsen, tepkilerin hayatını kontrol eder. Öğrendim ki, Bütün sevdiklerinle iyi ayrılman gerek. Hangisi son görüşme olacak bilemiyorsun... ''Bir dosttan tek bir gül ve güzel bir sözü ben onunlayken almayı, öldükten sonraki bir kamyon dolusu çiçeğe tercih ederim.''
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #17 : Aralık 08, 2007, 19:41 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ember
Öğrenci
Küçük Laleler

Karizma : 515
(Y.Ü) Küçük LaLe..
|
 |
« Yanıtla #18 : Aralık 11, 2007, 17:27 » |
|
ßen ülkü öğretmenin öğrencisiyim..:) Ama yavuz öğretmenimin öğrencileride çok çalışıyor..:) Mervecim..! :) Ayrıca Ülkü hocam benim de tasarımımı ekLediğiniz için teşekkürLer. +1
|
|
|
|
|
|
»»»♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥««« €mßeR »»»♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥««« HaYaT SeNi aĞLaTMaK iÇiN uĞRaŞaCaKTıR, SeN iNaDıNa GüLMeYi BaŞaRaBiLiYoRSaN HaYaT SeNDeN GiZLi aĞLaYaCaKTıR....... Linklerin Görülmesine izin Verilmiyor. Linki Görebilmek için Üye Ol

(Hızlı Üye Kaydı) veya Giriş Yap»»»♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥««« €mßeR »»»♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥«««
|
|
|
7cbüşra
Seyirci
Karizma : 0
Konu Sayisi: 0
|
 |
« Yanıtla #19 : Aralık 14, 2007, 19:15 » |
|