vkgz
Seyirci
Karizma : 1
Konu Sayisi: 1
|
 |
« : Ocak 27, 2008, 00:15 » |
|
Nasıl arkadaşlar fazlamı abartmısım not verme olayını
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Mayıs 24, 2008, 13:03 Gönderen: К ǻ Я @ € Å »
|
|
|
|
|
sevd@
sevd@
Global Moderator
Karizma : 868
s.@.
|
 |
« Yanıtla #1 : Ocak 27, 2008, 00:19 » |
|
ciddi misiniz?? ??? :o 1 alan öğrenci sayısı çok fazlaymış
|
|
|
|
|
|
Linklerin Görülmesine izin Verilmiyor. Linki Görebilmek için Üye Ol

(Hızlı Üye Kaydı) veya Giriş YapNeye yaklaşsam, sonu uzaklık ve kırgınlık ; Anla ki, yok Allah’tan başkasına yakınlık... s.@.
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #1 : Ocak 27, 2008, 00:19 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
vkgz
Seyirci
Konu Sayisi: 1
|
 |
« Yanıtla #2 : Ocak 27, 2008, 00:23 » |
|
ürün dosyası vermeyene direkt bastım biri birde geçen sene giren arkadaş senin gözün güzel senin kaşın güzel deyip not verince 7ler 8ler fazla sallamadı haliyle dersi... yoksa 6larda 1 kişi kaldı... ama ben dersi ciddiye almayanı ciddiye almıyorum sizler ne yapıyorsunuz bilmem tabi.. yatanı geçirmemek lazım...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #2 : Ocak 27, 2008, 00:23 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sevd@
sevd@
Global Moderator
s.@.
|
 |
« Yanıtla #3 : Ocak 27, 2008, 00:47 » |
|
bu sene aynı sorunla ben de karşılatım.geçen seneki öğretmen bol bol notları dağıtmış. düzen kuşağında bende çok zorlandım. ama kurgu kuşağında çocuklar bana uyum göstermeyi öğrendiler sanırım 5-6 kişiye 1 geldi
|
|
|
|
|
|

(Hızlı Üye Kaydı) veya Giriş YapNeye yaklaşsam, sonu uzaklık ve kırgınlık ; Anla ki, yok Allah’tan başkasına yakınlık... s.@.
|
|
|
Y@vUz
E.S.E.F
Süper Mod
Karizma : 511
|
 |
« Yanıtla #4 : Ocak 27, 2008, 02:41 » |
|
hocam bence fazla büyütülecek bir rakkam değil...
benim okulda 1. dönem ben yoktum, yerime 2 öğretmen arkadaş alındı, bayan arkadaş gider ayak 500 e yakın öğrencinin %40 a yakınına 15-20 yi döşemiş. tabii okul müdürü haberdar olunca diğer arkadaşa müdahele ettirmiş.
netice itibariyle çoğu öğrenci tabiri caizse vurgundan kurtulmuş(bunların içinde takdir-teşekkür alabiecek olan öğrencilerde de var.
1. döneme için bence fazla değil, tabii ki adalet terazisinde ölçmek şartıyla
|
|
|
|
|
|
|
|
|
yıldızkaradag
Kıdemli Üye

Karizma : 6
Konu Sayisi: 0
|
 |
« Yanıtla #5 : Ocak 29, 2008, 18:57 » |
|
Bende de 1 ler çok arkadaşlar sınıflarının karnelerini görünce şaşırdılar aaa tek tas.1 ne kadar çok diye Tabi ben nedenlerini sıralayınca sende haklısın diyorlar.Hala bazı öğretmen arkadaşlar işeğitimi gözüyle bakıyorlar derse.Hocamın dediği gibi beni takmayan öğrenciyi ben hiç takmam.Dönem başından beri günlük ve ürün dosyasının mutlaka oluşturulmasını söyleyip durdum ama nafile.Tabi hak eden öğrenci güzel güzel notlarını aldılar.Umarım 1 alanlar II.dönem silkelenerek dönerler.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sevd@
sevd@
Global Moderator
s.@.
|
 |
« Yanıtla #6 : Ocak 30, 2008, 00:53 » |
|
inşallah örtmenim
|
|
|
|
|
|

|
|
|
ykarasurmeli
yusuf karasürmeli
Kıdemli Üye

Karizma : 30
|
 |
« Yanıtla #7 : Şubat 10, 2008, 22:27 » |
|
'dersi ciddiye almayanı, ben ciddiye almam' ne güzel söz... tşk vkgz
|
|
|
|
|
|
gümef'04 hatay-8tmz io
|
|
|
kadir33
kadir
Onursal Admin
Karizma : 739
Konu Sayisi: 270
|
 |
« Yanıtla #8 : Şubat 10, 2008, 23:13 » |
|
Herhalde yan gelip yatanda iyi not alacak değil ya, benimde 8.sınıflarda 1 fazla miktarda var. Sen gel 4 ay yat. İş yapma ürün dosyası verme sonra iyi not bekle bu ne Allah ın adaletine nede kulun adaletine sığar.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
incigun
Kıdemli Üye

Karizma : 50
|
 |
« Yanıtla #9 : Şubat 10, 2008, 23:21 » |
|
bende 163 öğrenciden 20 si ni bıraktım hem hiç bişiy yapmıyacak hemde iyi not isteyecek yok öyle bol keseden not
|
|
|
|
|
|
|
|
|
şadiye
Süper Üye
Karizma : 85
|
 |
« Yanıtla #10 : Şubat 16, 2008, 02:19 » |
|
iyi yapmışsınız abartı yok bence.bende 1 verdim.anlasınlar çalışmayana not verilmeyeceğini.
|
|
|
|
|
|
konya selçuk üniversitesi aile ekonosi ve beslslenme öğretmenliği (1998)
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #10 : Şubat 16, 2008, 02:19 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
meleke
Üye

|
 |
« Yanıtla #11 : Şubat 20, 2008, 23:56 » |
|
valla şaştım hocalar ne insaflı müdürünüz varmış ki 1.lere izin vermişler.geçen sene bende zayıf vermeye kalktım hepsini degiştirdiler bu ders gerkli degilmiş diye.milli egitimciler birde müdürleri bu dersle ilgili egitseler.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sevd@
sevd@
Global Moderator
s.@.
|
 |
« Yanıtla #12 : Şubat 24, 2008, 01:28 » |
|
ciddi misiniz?? ??? :o 1 alan öğrenci sayısı çok fazlaymış
hocam konu başlığına şimdi bi daha gözüm gitti de 15 yazmışsınız. 15i olarak yazdığınızı ben 151 diye okumuştum, onun için çok fazla sanıp şaşırdım. yoksa 15 çok değil.
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Şubat 24, 2008, 01:44 Gönderen: sevd@ »
|
|

|
|
|
özümk@raCa
Yarından endişe ederken bugünü unutmayın!Zira ne bugünü nede yarını yaşayabilirsiniz..
Aktif Üye

Karizma : 3
Bildiğimizi zannetmemiz,öğrenmemizin en büyük düşm
|
 |
« Yanıtla #13 : Şubat 24, 2008, 19:27 » |
|
Arkadaşlar bende de 1 'lik öğrenciler sözlüyle 2 olmak zorunda kaldı.Resim öğretmenimiz bu sene diğer dersler ders'te benimki ne dedi...bastı 1'leri!!!. Eeeeeeeee sonuçta ne oldu diyeceksiniz tabi?kadıncağızı 2.kademeden alıp 1.kademeye verdiler...bunu duyan hoca bastı feryadı ama nafile hastanelik oldu...türkiye gerçekleri böyle malesef.(Her doğru, her yerde söylenmez )düsturunu unutmamak gerek bence..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #13 : Şubat 24, 2008, 19:27 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sevd@
sevd@
Global Moderator
s.@.
|
 |
« Yanıtla #14 : Şubat 24, 2008, 19:49 » |
|
Arkadaşlar bende de 1 'lik öğrenciler sözlüyle 2 olmak zorunda kaldı.Resim öğretmenimiz bu sene diğer dersler ders'te benimki ne dedi...bastı 1'leri!!!. Eeeeeeeee sonuçta ne oldu diyeceksiniz tabi?kadıncağızı 2.kademeden alıp 1.kademeye verdiler...bunu duyan hoca bastı feryadı ama nafile hastanelik oldu...türkiye gerçekleri böyle malesef.(Her doğru, her yerde söylenmez )düsturunu unutmamak gerek bence..
örtmenim valla meraklandırdınız bizi,örtmen arkadaşınız nasıl hastanelik olmuş
|
|
|
|
|
|

|
|
|
nakresn
ŞENNUR
Süper Üye
Karizma : 117
HEPİMİZ MEHMETÇİĞİZ
|
 |
« Yanıtla #15 : Şubat 25, 2008, 02:53 » |
|
Arkadaşlar ben şuna inanıyorum.Okullardaki müdürlerimizin çoğu sırf okulun öğrencileri çalışkan imajı vermek için resim,beden,teknoloji ve tasarım gibi derslerde notlara malesef müdahale ediyor.Yani kendi kendilerini kandırıyorlar. Bu şekilde öğrenci ne tertip biliyor ne düzen.Sorumluluk zaten olmuyor biliyor ki ne yaparsa yapsın zaten geçecek.
|
|
|
|
|
|
SİGARAYA AYRI, İÇKİYE AYRI PARA MI VERİYORSUN? TÜTÜN KOLANYASI İÇ...
|
|
|
manderley
manderley
Aktif Üye

Karizma : 11
|
 |
« Yanıtla #16 : Şubat 26, 2008, 12:48 » |
|
Arkadaşlar ben şuna inanıyorum.Okullardaki müdürlerimizin çoğu sırf okulun öğrencileri çalışkan imajı vermek için resim,beden,teknoloji ve tasarım gibi derslerde notlara malesef müdahale ediyor.Yani kendi kendilerini kandırıyorlar. Bu şekilde öğrenci ne tertip biliyor ne düzen.Sorumluluk zaten olmuyor biliyor ki ne yaparsa yapsın zaten geçecek.
öğretmenim çok haklısınız. ben de bu dersten bırakmaya kalktığımda idareyi bırakın öğretmen arkadaşların bile kaşları havaya kalkıyor. bir de bütün dersleri beş bu ders nasıl bir olur konusu var. çalışmadığını malzeme getirmediğini anlatamıyorsunuz kimseye. resmen sinir savaşı
|
|
|
|
|
|
özenle sakladığınız bir sarı lira gibi ömrünüz vakti gelip sandıktan çıkardığınızda bir de bakmışsınız tedavülden kalkmış
|
|
|
ŞEFİK
Yeni Üye
Karizma : 2
|
 |
« Yanıtla #17 : Şubat 26, 2008, 13:07 » |
|
HOCAM EGER ÖĞRENCİ 1 ALMAYI HAKETMISSE NEDEN 2 VERILSINKI.BU DURUMDA EGER FAZLADAN NOT VERILIRSE BENCE CALISAN OGRENCILERE HAKSIZLIK OLUR. O YUZDEN HANGI DERSTEN OLURSA OLSUN OGRENCI UMDUGUNU DEGIL HAKETTİGİ NOTU ALMALIDIR. TUM TEKNOLOJI VE TASARIM ÖĞRETMENI ARKADASLARIMA BASARILAR. KOLAY GELSIN IYI CALISMALAR.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |