|
|
ƒαтιмα
Ŧคtเ๓ค
Süper Mod
Karizma : 788
|
 |
« Yanıtla #1 : Kasım 06, 2007, 13:13 » |
|
ırmak öğretmenim emeğğinize sağlık...öğrencilerinize sevgiler..+1
|
|
|
|
|
|
Dilini bir binek bil.Seni gül bahçelerinede götürebilir, balçık deryalarına da sürükleyebilir. Kalbini kirli , paslı ya da parlak bir ayna bil. Bütün güzelliklere karşı körde kalabilir, güneşle parlayan, güneşi yansıtan bir talihe sahip te olabilir.............
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #1 : Kasım 06, 2007, 13:13 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
buketk
buketk
Global Moderator
Karizma : 974
|
 |
« Yanıtla #2 : Kasım 06, 2007, 13:36 » |
|
Çalışmalar güzel olmuş ellerinize,emekleinize sağlık.Atölyenizin güzelliğini de söylemeden geçemeyeceyim. +1
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #2 : Kasım 06, 2007, 13:36 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
nakresn
ŞENNUR
Süper Üye
Karizma : 117
HEPİMİZ MEHMETÇİĞİZ
|
 |
« Yanıtla #3 : Kasım 06, 2007, 13:53 » |
|
Çok güzel çalışmalar.Benim dikkatimi çeken farklı okullarda da olsalar öğrenciler aynı çalışmaları çıkarıyor.Malzemelerden kaynaklanan birşey mi acaba?
|
|
|
|
|
|
SİGARAYA AYRI, İÇKİYE AYRI PARA MI VERİYORSUN? TÜTÜN KOLANYASI İÇ...
|
|
|
MEHMET
Admin
Karizma : 744
|
 |
« Yanıtla #4 : Kasım 06, 2007, 14:12 » |
|
Hocam atölyeniz de çok güzel. çalışmalar da çok güzel. Bazı çalışmalarda tekrar olayı gerçekleşememiş ama netice itibariyle güzel olmuş. Size teşekkür ediyorum hocam. +1
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ahmetkök
Global Moderator
Karizma : 702
|
 |
« Yanıtla #5 : Kasım 06, 2007, 14:31 » |
|
Irmak öğretmenim çalışmalar çok güzel öğrencilerinizin ellerine sağlık.+1
|
|
|
|
|
|
“Son ağaç kesilip, son nehir kirletilip, son balık da tutulduktan sonra insanlar paranın yenmediğini anlayacaktır.” Kızılderili Atasözü Linklerin Görülmesine izin Verilmiyor. Linki Görebilmek için Üye Ol

(Hızlı Üye Kaydı) veya Giriş YapLinklerin Görülmesine izin Verilmiyor. Linki Görebilmek için Üye Ol

(Hızlı Üye Kaydı) veya Giriş Yap
|
|
|
ırmakkk
Süper Üye
Karizma : 171
Konu Sayisi: 20
|
 |
« Yanıtla #6 : Kasım 06, 2007, 14:56 » |
|
teşekkürler sevgili öğretmenlerim.Çok güzel çalışmalar.Benim dikkatimi çeken farklı okullarda da olsalar öğrenciler aynı çalışmaları çıkarıyor.Malzemelerden kaynaklanan birşey mi acaba?
Çok güzel çalışmalar.Benim dikkatimi çeken farklı okullarda da olsalar öğrenciler aynı çalışmaları çıkarıyor.Malzemelerden kaynaklanan birşey mi acaba?
evet öğretmenim sanırım malzemelerden kaynaklanıyor. ;)Hocam atölyeniz de çok güzel. çalışmalar da çok güzel. Bazı çalışmalarda tekrar olayı gerçekleşememiş ama netice itibariyle güzel olmuş. Size teşekkür ediyorum hocam. +1
evvvvet fakındayım öğretmenim. ;D ama bu çalışmlarla o kadar mutlu oluyorlar ki :D arada bir böyleside olsun ;D amaca uygunluk açısından değerlendirdiğimizde öğrenciler de bu açıdan eksik yönlerini farkediyorlar ve bu durum daha aza iniyor. beğenileriniz için de ayrıca teşekkür ederim. :)
|
|
|
|
|
|
hayat bugündür. hayatın ve varlığının bütün sırlarını, güneşin doğuşu ile batışı arasında bulabilirsin aradığın her şey bugün vardır. dün rüya, yarın hayaldir. rüyayı mutlu, hayali ümitli yapan bugündür. öyleyse bugüne iyi bak. sabahın selamını al hintli KALİDASA
|
|
|
matrix06
Yeni Üye
Karizma : 1
Konu Sayisi: 0
|
 |
« Yanıtla #7 : Kasım 06, 2007, 21:12 » |
|
hocam teşekkür ederim.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
♥♥esr@ 72♥♥
Aktif Öğretmen
Karizma : 691
Eğer sende metluysan selam verrrrrrrr
|
 |
« Yanıtla #8 : Kasım 17, 2007, 15:16 » |
|
gülşahcığım bu yıl da çok güzel çalışmalar yapmışsınız.öğrencilerinin ellerine sağlık.bu yıl sizi uzaktan izleyebiliyorum inan içim cız etti..malesef ben bu yıl görev yapamıyorum...harikasınız canım arkadaşım..+1 inizi hemen ekliyorum....
|
|
|
|
|
|
Selçuk Üniversitesi Çiçek,Örgü,Dokuma öğretmenliği KONYA-2006
|
|
|
zelihakinci
Moderatör
Karizma : 282
|
 |
« Yanıtla #9 : Kasım 17, 2007, 15:30 » |
|
Evet güzel çalışmalar yapmışsınız. Elinize sağlık. Çalışmalardan bazılarında tekrar olayı olmadığı doğru. Bunun dışında hatasızlar. Benzer çalışmaların çıkmasını ben biraz aynı tür malzeme kullanımına bağlıyorum. Çocuklar bu işin henüz başındalar. Tek düzecilikten yeni yeni kurtuluyorlar. Hayal güçleri geliştiği sürece orjinal çalışmalar da çıkmaya başlayacaktır.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
incigun
Kıdemli Üye

Karizma : 50
|
 |
« Yanıtla #10 : Mart 26, 2008, 22:42 » |
|
hocam emeğinize sağlık çalışmalar çok güzel görünüyor benim öğrencilerimde benzer çalışmalar yaptılar iyi geceler +1
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #10 : Mart 26, 2008, 22:42 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ozenn
Aktif Öğretmen
Karizma : 93
|
 |
« Yanıtla #11 : Nisan 20, 2008, 20:25 » |
|
Öğrencilerinizin ve sizin ellerinize sağlık hepsi süper +1
|
|
|
|
|
|
Yıldızlar da kayar durmaz yerinde...
|
|
|
blogcu
Aktif Üye

Karizma : 11
Ya bir yol bul, ya bir yol aç ya da yoldan çekil..
|
 |
« Yanıtla #12 : Nisan 20, 2008, 22:19 » |
|
öğrenciler kaç yaşında yahu ? yeni nesil çok zeki sizler gibi öğretmenlerle tabi :) valla öğretmen olmicam diyordum ama yaşlanmaya başlayınca denicem galiba :)
öğrencilerinizin ve sizin ellerine sağlık
|
|
|
|
|
|
Kendi isteği ile sevilmek kolay değildir ama saygı uyandırmak kolaydır. Fontenelle
|
|
|
Y@vuzYılan
Admin
Karizma : 1532
|
 |
« Yanıtla #13 : Nisan 21, 2008, 00:02 » |
|
öğrenciler kaç yaşında yahu ? yeni nesil çok zeki sizler gibi öğretmenlerle tabi :) valla öğretmen olmicam diyordum ama yaşlanmaya başlayınca denicem galiba :)
öğrencilerinizin ve sizin ellerine sağlık
aaa ama olmazko biz yaşlımıyız aşk olsun. Öğretmen olmak için yaşlanmayı beklemeyın bence
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #13 : Nisan 21, 2008, 00:02 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
blogcu
Aktif Üye

Karizma : 11
Ya bir yol bul, ya bir yol aç ya da yoldan çekil..
|
 |
« Yanıtla #14 : Nisan 23, 2008, 13:03 » |
|
aaa ama olmazko biz yaşlımıyız aşk olsun. Öğretmen olmak için yaşlanmayı beklemeyın bence
:) ya parası az işte bi de ben sürekli gelişmeye açığım bu meslek her sene hemen hemen aynı. sıkılırım belki.  hem tatili falan var öğretmenliğin. gençken çok çalışayım para biriktireyim yaşlanınca öğretmenlik yaparım diye söylediydim  . estafurullah kimseye yaşlı diyemem maşallah bu forumda genç öğretmen arkadaşlar var hemde benim fakülteden. o yüzden belkide buradayım :)
|
|
|
|
|
|
Kendi isteği ile sevilmek kolay değildir ama saygı uyandırmak kolaydır. Fontenelle
|
|
|
vitaliter
O ARTIK BİR MOD
Moderatör
Karizma : 566
HAYATIMA ANLAM YÜKLÜYORUM %0.001 LOADİNG
|
 |
« Yanıtla #15 : Nisan 25, 2008, 20:16 » |
|
hocam ımkanlarınızı guzl gordum allah herkese nasip etsin
|
|
|
|
|
|
İnsanların hayatlarına ve faaliyetlerine egemen olan kuvvet icat yetenegidir... K.ATATÜRK
|
|
|
|